Kampåret 2022

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Endelig kan en samling af dette års aktivistiske højdepunkter fra 2022 præsenteres.

Kampåret 2022 lakker mod enden og et nyt kampår står for døren.
Aktivister, medlemmer og støtter har indsendt hele 183 kamprapporter i 2022. Redaktionen har udvalgt en række af de mest mindesværdige aktioner for det forgangen år, de følger her.

 

Offentlige aktioner

Der er blevet demonstreret, og der har været adskillige offentlige aktioner, såsom stående aktioner med bannere og flag på broer, gader og stræder.

De mest mindesværdige aktioner:


Blitz-demonstration i Aarhus:

Modstandsbevægelsen gennemførte en blitz-demonstration i hjertet af Århus med taler og flyvebladsuddeling


Banneraktion i Vejle: »Elsk dit eget folk«:

Aktivister fra Rede 1 besøgte Vejle med et positivt budskab. »Elsk dit eget folk«, stod der på det otte meter lange banner, som bilister på motorvejen øst for Vejle kunne nyde.


1. maj blitz i Ry:

En gruppe fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en 1. maj-blitz i Ry under slagordet »hvide arbejdere byggede dette land, hvide arbejdere kan tage det tilbage«.


Plakataktioner

De såkaldte plakatræs, hvor hundredvis af plakater opsættes i enkelte byer over én aktion blev i sandhed en realitet i 2022, hvor flere landsdækkende plakataktioner blev gennemført.

De mest mindeværdige aktioner:


Plakataktion mod stigende elpriser:

National aktion mod de skyhøje elpriser, som af staten behandles som en bagatel og forstærkes af den folkefjendtlige politiske orientering mod globalismen.


Aktivisme mod multikulturen i Randers:

Aktivister i rede 3 har aktioneret mod multikulturen ved det randrusianske trænings- og velværested Randers Water & Wellness.


National PFAS-aktion:

I kampen for folkets beståen og et miljø som muliggør sundhed og reproduktion gennemførte Modstandsbevægelsen en national aktion imod den parlamentariske »demokratiske« institution.

 

Øvrige aktioner

2022 blev også året, som bød på flere anderledes aktioner.

Her følger de mest mindeværdige:


Vinterhjælpen i Odense

Modstandsbevægelsen besøgte H. C. Andersen Julemarkedet i Odense for at uddele flyveblade på vegne af Vinterhjælpen, samt at dele gaver ud til børnefamilier.


Nej til mere EU

I anledning af folkeafstemningen om afskaffelsen af forsvarsforbeholdet aktionerede Modstandsbevægelsens aktivister mod mere EU.


Afspærring af Specialcenter Sandvad

I anledningen af hele Sandvad-misæren besøgte en gruppe aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse 5 landsbyer i nærheden af Specialcenter Sandvad for at uddele propaganda, afspærre Specialcenter Sandvad og tale med lokalbefolkningen om fremtidens nationalsocialistiske Norden.

 

Sociale aktiviteter

Der blev ikke sparet på tilbuddene af sociale aktiviteter til medlemmer af Modstandsbevægelsen i 2022. Værd at nævne er de færdighedsskabende og kammeratskabende aktiviteter.

Et udpluk af de mest mindeværdige:


Aktivistdagene 2022

Aktivistdagene blev afholdt med taler, foredrag, kammeratskab og aktivisme. To medlemmer blev samtidig udnævnt til aktivister i Den Nordiske Modstandsbevægelse og fik overrakt deres Aktivistnål som bevis for dette.


Vildmarksøvelse 2022

Et hold fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en 44 timers vildmarksøvelse i Rold Skov og omegn. 


Træning i rappelling

Deltagere prøve kræfter med almindelig klatring og tre slags rappelling; almindelig, helikopter-rappelling og commando.

 

Tak for et godt kampår

Stor tak til alle sympatisører, medlemmer og aktivister, som har bidraget til alle disse fremhævede aktioner fra året 2022.

2023 ser ud til at blive endnu et år, som vil blive stærkt påvirket af inflation og stigende priser, hvorfor Modstandsbevægelsens fokus vil være på at vise danskerne vejen ud af krisen; nemlig Vores Vej!

Naturligvis vil vi også fortsætte med at arbejde hårdt med den interne infrastruktur for at være klar til den dag, hvor danske mænd og kvinder får nok af at blive trådt på.

Er du en af ​​dem, der allerede har fået nok af den galskab, der sker i vores land og i stedet ønsker at stå op som en mand eller kvinde og kæmpe for dine børn og børnebørns ret til vores fædreland?

Så er det tid til at sende din ansøgning og deltage i kampfællesskabet i dag og bidrage til et fantastisk 2023!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Et fantastisk aktivt år. Godt arbejde alle sammen og hil sejr!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //