Behersk Livet #12: Karakterstyrke

BEHERSK LIVET: Karakterstyrke giver disciplin og evnen til at leve balanceret og i harmoni med folkets natur.

Årtusindets historie viser, at alle mennesker og folk, der henfalder til blødhed og ladhed, går mod sin undergang og total udslettelse.

En livsregel for det nordiske mennesker er, at det bløde væsen er særlig uforenelig med vores natur.

Strengt og tydeligt disciplinerer det nordiske menneske sin krop. I luft, sol og forfriskende vand, ved leg, sport, dans og gymnastik, opretholder mænd og kvinder sine kroppe spændstige og i form. Denne form har intet at gøre med den orientalske lære om at lade kroppen forsvinde.

Det nordiske menneske ønsker ikke at dræbe sin krop, men at mestre den, ønsker ikke at fratage kroppen dens fysiologi, men ønsker at fuldstændiggøre udviklingen og revitaliseringen af ​​kroppens fysiske kræfter.

Krop, sjæl og ånd er en uadskillelig enhed for det nordiske menneske. Streng og tydelig, ligesom den fysiske kropsholdning, er derfor også den åndelige karakter. Langt fra enhver blødhed er karakterstyrken det nordiske menneskes særlige træk.

Karakterstyrke kræver indre åndelig disciplin. Den må bevise sig igen og igen – både under belastning af modgang og i velstandstider, hvor risikoen for at henfalde i blødhed og ladhed er særlig stor.

Karakterstyrke erhverves og opretholdes kun gennem konstant indre årvågenhed og vedvarende mental disciplin. En, der aldrig lader sig slavebinde af sine sanser – som ikke forveksler hvile med total passivitet, der ikke lader lidenskab blive til dekadence eller stolthed blive til arrogance og kan skelne mellem naturlig sensualitet og skamløshed og en styrkende glæde fra sanseløs fornøjelse – denne person besidder karakterstyrke.

Al unaturlighed, alle kunstige væsener, alt, hvad der går imod naturen, er fremmed for en stærk karakter.

Den tyske mand bevarer derfor sin ungdom hele livet, men er ikke barnlig; har en øm følelse for de mindste bevægelser i hjertet, men er ikke sentimental; er kammeratlig, men ikke homoseksuel; viser godhed, men er ikke blød.

Karakterstyrke inkluderer også disciplinering af det åndelige. Det er netop denne mentale disciplin, der har givet det tyske folk ry for at være en nation af digtere og tænkere. Kun gennem kontinuerlig mental skoling og træning udvikles et klart sind, en rationel tænker, en skarp forsker. Meningsløs diskussion om uvirkelige verdener, ufrugtbar drømmende om okkulte ting, rastløs sværmende over tomme glæder, forgæves forfølgelse af mystisk magi, er fremmed for det tyske sind.

Hver person må først og fremmest udvikle en stærk karakter for sig selv. Det må vise sig ensartet på alle livsområder. At give afkald på alle former for narkotika og derefter synke dybt ned i seksuel skamløshed gør intet nyttigt. Det er urimeligt kun at stræbe efter fysisk kontrol, men helt overse åndelig disciplin. Balance hører til essensen af ​​karakterstyrke.

Karakterstyrken må dog undertiden udtrykkes for medmennesker. Det er ikke altid let at sige et alvorligt ord eller uddele en straf, hvor det skal og kræves, også til en kær person. Det er faktisk lettere fejt at smyge udenom sådanne beslutninger.

Kun hvis du har evnen til at være streng, når det kræves, har du evnen til at lede andre mennesker. Men den vigtigste betingelse er selvfølgelig hårdheden mod sig selv.

Denne barske karakter har dog intet at gøre med kold brutalitet, overfladisk vilje, egoistisk begær eller ondsindet styre. Enhver, der forvirrer karakterstyrke med dette, viser, at karakterdannelse er noget fremmed for ham.

Den Almægtige har givet det tyske folk masser af muligheder for at bevise deres styrke i vanskelige tider. Må fremtiden vise, at det tyske folk også opretholder sin karakter i lykketider!

Tidligere publicerede kapitler:
Behersk Livet: Forord
Behersk Livet #1: Forpligtelse
Behersk Livet #2: Bevægelse
Behersk Livet #3: Livsbekræftelse
Behersk Livet #4: Indre frihed
Behersk Livet #5: Politisk frihed
Behersk Livet #6: Tysk tro
Behersk Livet #7: Tillid
Behersk Livet #8: Kærlighedens kraft
Behersk Livet #9: Udholdenhed
Behersk Livet #10: Tålmodighed – at kunne vente
Behersk Livet #11: Ydmyghed
Behersk Livet #12: Karakterstyrke
Behersk Livet #13: Hjertelig godhed
Behersk Livet #14: Tapperhed
Behersk Livet #15: Retfærdighed
Behersk Livet #16: Renhed
Behersk Livet #17: “Zucht” – avl og tugt
Behersk Livet #18: Høflighed
Behersk Livet #19: Ofring og afkald
Behersk Livet #20: Behersk Livet

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Nordic people have strength of character
  It takes mental discipline to create
  We gave the modern society to the world
  We gave the English language to the world
  We are the best race in the world
  Our soul disciplines our body
  Our soul masters our body
  The odinist walks proudly with Nordfront Denmark
  Our soul is clean and bright
  Our body is free of vaxx and drugs
  Our mind is free of TV brainwashing
  We have spiritual character
  We have Truth of Odin and love of Frigga
  We have a purpose in human life
  To prove our strength of character to Odin


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //