Behersk Livet #3: Livsbekræftelse

BEHERSK LIVET: At have en positiv og livsbekræftende indstilling til livet er vigtigt.

Der findes mennesker, der kun ser det dystre og onde i livet. Der findes folk og religioner, for hvilke livet kun eksisterer med det formål at blive fornægtet og glemt, foragtet og overvundet, for om muligt at kunne fuldstændigt blive et med intetheden. Der findes mennesker, der venter hele deres liv på død og evighed, som således tror, ​​at dette behager Gud. Den tyske mand forstår, at Gud har placeret ham i dette liv, for at han skal beherske alle dets udfordringer. Han betragter livet som en gave fra det guddommelige, han står fuldt ud med begge ben i denne verden og bekræfter livet.

Smuk er den natur, som skaberen havde til hensigt at være menneskehedens have. I uendelig mangfoldighed tilbyder naturen i sin rigdom en følelse af det guddommelige for menneskeheden. I dette Guds værk ser elendige mennesker altid kun tidsler og torne, varme og kulde, skygger og tåge, formørkelse og snavs. Når de vandrer gennem denne skabelse, registrerer de kun, hvad de ikke er tiltrukket af, hvad der ikke er praktisk for dem, hvad der synes værdiløst og upraktisk. De føler sig altid kaldet til at kritisere og korrigere.

Den tyske mand beundrer i hvert landskab dets særegenhed og specielle skønhed. Han ved, at et landskab med heder ikke kan være højt, og at det høje bjerg ikke kan være lavt. Han fordyber sig i ethvert naturfænomens karakter og ser overalt forundret og glad, oprigtigt og uforbeholdent et udtryk for guddommelig rigdom. Den tyske mand indånder i sig selv fra naturen værdifulde kræfter for både krop og sjæl.

Den tyske mand siger ja til de opgaver, livet har præsenteret for ham. Han står med begge ben på det sted, han engang blev tildelt. Han behersker de opgaver, som kun han har til opgave at løse. Der findes mennesker, som deres halve liv drømmer om, hvad de skulle gøre en gang, og den anden halvdel af deres liv om, hvad de kunne have gjort under andre omstændigheder. På denne måde passerer livet uden at de får realiseret deres drømme. Man kan være fyldt med ideer, planer og store opgaver, uden at skulle drømme væk hele ens liv.

Man kan præstere en masse ting i alle afkroge af menneskets liv. Man behøver blot at bekræfte arbejdet og kampen som to herlige og store opgaver, som Herren tildelte folket som en meget speciel udmærkelse. Den tyske mand finder en positiv holdning til alt, hvad skæbnen sender ham på livets vej.

Visse mennesker beklager sig altid med mine af smertefuld tålmodig lidelse, med et plaget ansigtsudtryk, sammen med åbenlys bitterhed og harme, selvom det aldrig er gået dem særligt dårligt. Dette er de negative mennesker, der overalt kun vil se lidelser og dårligdom, som bevidst lukker øjnene for alle de positive ting i menneskelivet.

Det nordiske menneske accepterer uforbeholdent og glædeligt alle skæbnes gaver. Han siger dog også beslutsomt og fast ja til alle modgange og enhver ulykke. Han underkaster sig ikke skæbne, sygdom og lidelse, men behersker og overvinder dem på en sikker og beslutsom måde. Hvis han ikke selv er rigt velsignet med lykke, samler han i stedet kraft og glæde fra andre folkekammeraters lykke, og frem for alt fra folkefællesskabet. Når hans ungdom endelig er forbi, gør synet af nye unge ham ikke vred og oprørt, men i stedet glad og munter og giver ham nye kræfter og ny vitalitet. Hvis hans eget liv er blevet tomt for kærlighed, kan oplevelsen og synet af mennesker, der elsker hinanden, stadig udstråle lykke og varme mod ham selv.

Selv i de mørkeste stunder og de sværeste tider finder den tyske mand altid lysglimt, selv i den mest bitre lidelse, finder han kilder til kraft, selv i den mest alvorlige nød, ser han indre rigdomme. Mennesker, der altid tænker og føler negativt, svækker deres egen kraft og folkets kraft. I krisetider kan den undergravende indflydelse af disse negative mennesker føre til katastrofe.

Hvis derimod et helt folk forenes i en positiv holdning til livet og en beslutsom livsbekræftelse, giver denne samlede positive energi folket en uovervindelig, sejrrig evighed; og det enkelte individ tager del i denne evighed.

Tidligere publicerede kapitler:
Behersk Livet: Forord
Behersk Livet #1: Forpligtelse
Behersk Livet #2: Bevægelse
Behersk Livet #3: Livsbekræftelse
Behersk Livet #4: Indre frihed
Behersk Livet #5: Politisk frihed
Behersk Livet #6: Tysk tro
Behersk Livet #7: Tillid
Behersk Livet #8: Kærlighedens kraft
Behersk Livet #9: Udholdenhed
Behersk Livet #10: Tålmodighed – at kunne vente
Behersk Livet #11: Ydmyghed
Behersk Livet #12: Karakterstyrke
Behersk Livet #13: Hjertelig godhed
Behersk Livet #14: Tapperhed
Behersk Livet #15: Retfærdighed
Behersk Livet #16: Renhed
Behersk Livet #17: “Zucht” – avl og tugt
Behersk Livet #18: Høflighed
Behersk Livet #19: Ofring og afkald
Behersk Livet #20: Behersk Livet

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • The world collapse may come
  But Odin placed us here at this time
  To master this challange
  To overcome all setbacks
  To reply with high spiritual life
  To reply with nordic nationalism
  Life is a gift from Odin
  And the nordic man says yes
  To do the job of life
  To do the job of Nordfront
  To do the job of odinism
  In the darkest of times
  The nordic man finds the light
  The white light from the two thrones
  Where Odin and Frigga sit
  The nordic race is now united
  In a positive view of life
  The positive energy of life
  Coming from Odin and Frigga
  Giving the nordic race
  Victory for eternity


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //